Raktári állványzatok

Hírek, Raktári állványzatok

Az EngiTeam Kft. raktári acélállványzatok építésével, bontásával és kereskedelmével egyaránt foglalkozik. Cégünk precíz német technológiával gyártott állványrendszert értékesít és épít.  Ez az állványrendszer család a raklapos áruktól a speciális tárolást igénylő termékekig kínál optimális megoldást az Ön áruja számára.

Raklapos soros állványrendszer

Raktári állványzatok

A raklapos állványrendszer segítségével helytakarékos raktározás valósítható meg a minden méretben és súlykategóriában. A különböző elemek beépítésével Ön megtalálhatja a legideálisabb megoldást cége raktározási feladataira. Az állványkeretre kapcsolható elemek kialakítása lehetővé teszi a gyors összeszerelést, és az igény szerinti magassági módosítást (átépítést).

A speciális állvány-oldalkeretek és áthidalók segítségével akár a 25-30m tárolási magasság sem elképzelhetetlen. A polcgerendák teherbíró képessége kialakítástól függően változik.

Az állványrendszer stabilitása nem elhanyagolható szempont, ezért védeni kell a tartóelemeket az esetleges ütközésektől. Ezt a célt szolgálják a különféle kerékvető, sarok és oszlopvédő elemek.

Raklapos “Drive-in” állványrendszer

Raktári állványzatok

A bejárható állványrendszer (“Drive-in”) olyan esetekben kínál megoldást, amikor a raktározandó áru sérülékenysége nem teszi lehetővé a tömbös tárolást, illetve elősegíti a kiszállításra váró áruk például cím szerinti különválasztását. Természetesen az állvány védelme itt sem elhanyagolható szempont, ezért a közlekedő folyosókat fokozottan védeni kell az ütközések ellen.

A standard állványokon túl többféle tárolási eszköz segíti a speciális igények kiszolgálását, ilyen lehet például a görgős raktározási rendszer, amelyben a raklapok a betárolási oldalról gördülnek le a kitárolási oldalhoz, a rendszer segítségével egyszerűen alkalmazható a FIFO-elv.

Nem raklapos áruk tárolására szolgáló állványzatok

Raktári állványzatok

Az állványrendszer-család a nem raklapon tárolt áruk elhelyezésére is kínál megoldásokat.

Például:

  • karos állványok (szálanyagok és táblaanyagok tárolására alkalmas)
  • polcos (könnyű) állványrendszer archív anyagok elhelyezésére, raktári jellegű
  • eladóterek (nagykereskedés) áruelhelyezésére